Bir ses düşünün hüzünlü anlarımda susupta söylemek istediklerimi söyleyemeyip şarkılarıyla onun tercüme ettiği, mutlu anlarımda beni sesiyle dahada üstlere taşıdığı sanki aynı duyguları yaşayıp aynı hisleri solukluyormuş gibi bi o kadar uzakta olup özlemle gelicekmiş gibi beklemek her şarkının sana katıığı ayrı bi heycan gülüşünde bulduğun ayrı bir güzellik. Ve gülümse şimdi dediği her seferinde ne derdin varsa unutup yüzüne fark etmeden gülümseme yerleştirebildiğini düşün.
Hem bu şarkıları yazdığı için mutlu ol hem de onu bu kadar üzen kişi eline geçse duvardan duvara fırlatacak kadar sinirlen. Seni seven herkezi kıskanmak .. Çok ilginç bi his kaza geçirdiğinde saatlerce ağlamak korkuyla beklemek canının yandığını düşündüğümde canımın yanması. Bi sevgili aşkıyla sevmek değilde bir abi kardeş gibi seviyorum seni hiç vazgeçemiyeceğimi bilerek sonunun geleceğini düşünmeyerek hep konuşup mutluluğunada hüznünede ortak oluyormuş gibi böyle birşey benim küçücük kalbimde hergün büyüttüğüm TAN'ı sevmek ..